FEEDBACKS


Ti mondtátok

"Lillára instragrammon találtunk rá, mikor esküvői fotóst kerestünk. Ő volt a legelső szolgáltatónk és biztosak voltunk benne, hogy őt szeretnénk a nagy napra. Kaptunk tőle egy ajándék jegyesfotót, amitől a férjemmel kifejezetten izgultunk, sosem fotóztak minket és kis visszahúzódó emberek vagyunk. Lillus csodaképeket készített rólunk, nagyon jól éreztük magunkat vele, rengeteget nevettünk és az első 10 perc után már egyáltalán nem izgultunk. Mikor az esküvőnkre megérkezett már olyan volt, mintha egy régi barátunk érkezett volna meg gyönyörű, ízléses, természetes képeket készített, olyan hangulatban, amilyenek igazán mi vagyunk. Nagyon türelmes, kreatív és vidám csaj, aki mindenkivel megtalálja a közös hangot és egyből ráérez a fotóalany stílusára. Az összes vendégünk imádta őt és a képeit is, amik közül lehetetlen kiválogatni a kedvenceket, mert egytől egyig csodálatosak! Köszönjük"

Anna

"Bizalommal ajánljuk Lillát a ti esküvői fotóitok elkészítésére is. Nagyszerű csajos és profi munkát végez. Az esküvő napján ő is teljes része volt a forgatagnak, és számtalan idilli pillanatot sikerült lencsevégre vennie. Idő előtt kaptuk meg a képeket, melyek mind minőségben, mind mennyiségben tökéletesek voltak. A képek tükrözik nem csak a nap szépségét, de Lilla egyedi stílusát ahogyan a fotózáshoz áll. Hatalmas köszönet a Pure Spirit Photography-nak!!!"

Bianka

"Hihetetlen jók. Vannak olyan elkapott pillanatok h wuuuuuu Ugyh remèlem kövire is velem/velünk leszel, mondjuk egy pocak fotózàskor Nagyon elègedettek vagyunk mindketten. Mindenki azt mondta h nagyon kedves voltàl, beilleszkedtèl, tényleg rèszese voltàl a napunknak- ez kulon jo pont volt nâlunk, ha mondhatok ilyet. Èn nekem jo pàr kèp Janiba szerelmesedős, szombaton utazunk Egyiptomba, ha tehetnèm vinnèlek magammal h "mègmègkèpeket"pedig tudod h utàlom a dolgot. De ezeket a kèpeket làtva....nyilvàn nem làtom minden kèpen szèpnek magam, de van olyan amin igen .... Es ez!!!!! Jani, ugyanez!!!!! Ugyh onbizalom tuningosan nászutazunk es buszkèn mutogatjuk a kèpeink Azt meg tènyleg nagyon remèlem, hogy a fontos esemènyeken mèg vègig kísèrsz majd Minket. Újra ès újra. <3 

Betti


"Lilla egyszerűen szuper! Egy nagyon-nagyon energikus vidám, aranyos, türelmes, kreatív, rugalmas és egyáltalán nem utolsó sorban tehetséges fotóst és embert ismertünk meg benne. A végeredmény egyszerűen gyönyörű és csodálatos lett, minden percét tökéletesen megörökített a mi nagy napunknak. Lilla azonkívül, hogy az elejétől kezdve végigfotózta életünk legszebb napját, közben olyan vidámsággal és örömmel bulizta át velünk az esküvőt, mintha már évek óta ismernénk egymást.  És igazából úgy is éreztük magunkat a társaságában. Nagyon-nagyon boldogok vagyunk, hogy Lillát választottuk és találkozhattunk vele.  Keressétek Ti is bizalommal és nyugodtan bízzátok csak rá a legfontosabb pillanatok megörökítését! "


Tamás

További véleményekért KATT az alábbi linkre: 

Készítsd el weboldaladat ingyen!