☆ KARÁCSONY ☆

 ELINDULT A KARÁCSONYI IDŐPONTFOGLALÁS! 

Ne maradj le!


Sajnos idén is limitált számban tudok karácsonyi fotózásokat vállalni, úgyhogy a visszajáró és új párjaimhoz/családjaimhoz is szeretnék szólni, hogy érdemes minél előbb lefoglalni, mert hamar elmennek az időpontok, és nem szeretném, ha lemaradnátok! Tudom, korainak tűnik még, nagyon benne vagyunk a nyárban, ilyenkor nem gondolunk még a karácsonyra, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján érdemes kicsit előre gondolkodni. Aki nem feltétlenül karácsonyi fotózást szeretne, hanem karácsonyi/mikulás AJÁNDÉKOT keres, annak jó szívvel ajánlom ezt az ÉLMÉNYT  karácsonyra, amit egy Gift Card formájában tud tőlem megrendelni. Így az ajándék kézzel fogható, és örök emlék marad. Nagyon várom, hogy találkozzunk, és együtt éljük át - ha csak egy órára is - az ünnepet! 

Nem szeretnék lemaradni, kitöltöm az űrlapot:


Hogy zajlik egy karácsonyi fotózás velem? ♡


Először is: Jó kedvűen, és felszabadultan! 

A fotózás a karácsonyi időszakra jellemzően berendezett enteriőrben történik különböző stúdiókban, amit a te ízlésednek megfelelően tudsz kiválasztani a felajánlottak közül. (lásd lent).  Ami az egyik legfontosabb, hogy ne kapkodva, feszülten érkezzetek, hagyjatok időt magatoknak a felkészülésre, hogy a képek vissza adhassák azt az ünnepi hangulatot, ami ilyenkor a családokat, és úgy általánosságban a miliőt jellemzi. Amit még fontosnak tartok: a megfelelő ruhaszett választás! Ha több szettel készültök, lehetőleg pasztell, vagy föld színekben legyetek, hogy meglegyen az elegánsabb, ünnepibb outfit, illetve jópofa képek készülhetnek egyforma családi pizsikben, vagy csúnya pulcsikban is. A legfontosabb persze, hogy jól érezzétek magatokat a bőrötökben! 

A fotózás időtartama 50 perc. Az elkészült nyers fotókból az általam kiválasztott 45 db-ot színkorrekciózom ( a saját, egyedi stílusomnak megfelelően ) illetve retusálom. ( Mivel nálam fontos szerepet játszik a természetesség, ezért csak az apróbb bőrhibákba nyúlok bele bőrretussal. ) A nagy felbontású JPG formátumú képeket egy online galérián keresztül kapjátok meg 10 munkanappal (vagy előbb) a fotózást követően illetve a kapott linket továbbítani is tudjátok a család bármely tagjának még karácsony előtt. 

 
 ⫸ A karácsonyi fotózás ára 50.000 ft ⫷ 

 

 

/ Nyers képeket nem adok át, kérlek bízzatok bennem, higgyétek el, a legszebb, legelőnyösebb képeket fogom rólatok kiválogatni! /

Az árajánlat a stúdió bérlésének árát nem tartalmazza, ami: 9.000 -11.000 Ft / óra az általatok választott stúdiótól és teremtől függően.


SZABAD IDŐPONTOK*

2022

Ndustrial Studios/ SKANDI terem: 

November 10. 15:00- FOGLALT

November 10. 16:00- FOGLALT

Studio Lightroom/ GREENDOOR terem

November 18. 16:00- FOGLALT

November 18. 17:00- FOGLALT


Studio Lightroom/ BALI terem

November 25. 14:00

November 25. 15:00

November 25. 16:00- FOGLALT

Ndustrial Studios/ XSITE terem

December 2. 16:00

December 2. 17:00

* Az időpontok folyamatosan frissülnek a honlapon, de előfordulhat, hogy az általad kiválasztott időpont már foglalt, így kérlek mindenképp érdeklődj a szabad kapacitások miatt

Készítsd el weboldaladat ingyen!